Dokter Carmen Claus - Dokter Andre Gieskens

Klik hier om online een afspraak te maken bij
Dr. Gieskens Andre


Online Afspraken voor Vertegenwoordigers
Toevoegen aan favorieten


Dokter Andre Gieskens - Dokter Carmen Claus

 

Beste patiënt,

Deze maand komt Dr. Carmen Claus meewerken in de praktijk. Dr. Claus is afkomstig uit groot- Kortrijk.  In het verleden liep ze al stage in de praktijk en voor enkelen zal ze wel bekend voorkomen. In de geest van een continue kwaliteitsvolle geneeskunde en inzet voor u als patiënt, zal ook Carmen met veel enthousiasme haar werk doen.
Om het groeiende aantal patiënten het hoofd te bieden en om aan toekomstige geneeskundige kwaliteitsvereisten te voldoen, hebben we tevens besloten om een tweede praktijk te openen. Dit biedt u als voordeel om op 2 centrale plaatsen in Kortrijk door één van ons te worden geholpen.  De huidige locatie in de Gillonlaan blijft bestaan!
De huisartsengroep zal de naam ‘Docsplus’ dragen.
Plus staat voor de samenwerking tussen meerdere artsen met als doel u meer te kunnen ondersteunen in één van de praktijken, maar ook daarbuiten. Doel is om u optimaal te omringen met de hulpverleners die nodig zijn en hier optimaal mee samen te werken in het belang van u. De overheid zal steeds meer inzetten op deze aanpak wat een plus voor de patiënt moet zijn.

Binnenkort zal u op de hoogte worden gebracht van de nieuwe website waar u alle praktische gegevens alsmede een eenvoudige afsprakenkalender zult vinden. De huidige website zal nog een tijdje blijven. Vanaf hier zal u dan doorverbonden worden naar de nieuwe.

Met vriendelijke groet,

Dr. A.Gieskens

Graag stelde ik me via deze weg kort aan u voor. Ik ben dokter Carmen Claus en ik studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. Gedurende mijn studies liep ik stage in diverse ziekenhuizen, maar mijn hart bleek toch bij de huisartsgeneeskunde te liggen. Dit vooral omdat huisartsen een zeer gevarieerd beroepsleven en een nauw contact met hun patiënten hebben. Ik koos de huisartsgeneeskunde dan ook als afstudeerrichting, vooraleer ik in 2015 het diploma van arts behaalde. Nadien specialiseerde ik me gedurende twee jaar in de huisartsengeneeskunde onder supervisie van dr. Hendrik Vandekerckhove in Harelbeke. In oktober 2017 zal ik met veel enthousiasme de praktijk van dr. André Gieskens, bij wie ik in 2014 enkele weken stage liep, vervoegen. Wij hebben eenzelfde visie op de huisartsgeneeskunde en zullen samen voor een kwaliteitsvolle gezondheidszorg garant staan.

Met vriendelijke groeten,

Dr. C. Claus